Misiune

Pornind de la misiunea de baza - de a asigura conditiile unui mediu profesional in conformitate cu prevederile legii - MidWork Consulting asigura instruirea de personal lucrator in orice tip de unitate comerciala si orice tip de domeniu profesional.

Specialisti

Specialistii nostri va asigura servicii de consultanta si suport practic in domenii precum Securitatea si Sanatatea Muncii, Prevenirea Situatiilor de Urgenta si activitati precum obtinerea Documentatiei de functionare, Proiectare si randare 3D. Va invitam sa accesati cu incredere sectiunile serviciilor prezente pe pagina de  web-site pentru detalii despre domeniile de interes.

Documentatie

Intocmim documentatia ce sta la baza eliberarii avizului si autorizatiei de securitate la incendiu, avizului de mediu, autorizatiei de mediu, intocmim planul de interventie in caz de incendiu, fisa de obiective, actele de autoritate, instructiunile si normele specifice.

Preventia este cea mai buna arma impotriva accidentelor la locul de munca.

Servicii Premium in conformitate cu legislatia in vigoare

MidWork Consulting este un furnizor autorizat de servicii complete in domeniile Securitatii si Sanatatii in Munca (SSM), Situatiilor de Urgenta (SU) si Protectiei Mediului. Societatea noastra a fost infiintata in 2013 si detine deja in portofoliu asigurarea unor servicii complexe cu persoane juridice precum Companii si Institutii.